Je leven op de rit na een narcistische relatie | Topfit met Annick

Zet jezelf weer op de eerste plaats

Topfit traject Binnen 5 maanden een exclusieve reis naar zelfliefde.

Je krijgt diepgaande inzicht in narcisme en je staat vol zelfvertrouwen in het leven. Je bent vrij van angst en stress. Je kan voor jezelf opkomen en je begrijpt je patronen.

Annick Verboven - Topfit

Topfit na Narcisme

Je krijgt inzicht in je patronen en patronen vanuit je familie waardoor je beter begrijpt waarom je in een narcistische relatie zit

Je krijgt diepgaande inzichten in narcisme en je staat vol zelfvertrouwen in het leven. Je bent vrij van angst en stress. Je kan voor jezelf opkomen en je begrijpt je patronen.

HERKEN JIJ DIT?

Emotionele uitputting door constante stress en manipulatie?

Onzekerheid, machteloosheid, waardeloos voelen, schuldig, beschaamd. Twijfelen aan eigen waarneming, gevoelens en gedachten. Flashbacks, nachtmerries, angsten, depressie, woede en verdriet. Gevoel van rouw. Moeite met vertrouwen, intimiteit, grenzen en communicatie. Emotionele instabiliteit. Identiteitsproblemen.

Je voelt je gebruikt en misbruikt. Je herkent codependent gedrag bij jezelf, hoog gevoeligheid of dat je te veel hebt getolereerd.

studio-juniek-justa-van-heertum-personal-branding-shoot-annick-40-web

Dit kan anders, JE WILT GRAAG..

Ik ben het meest trots op de inzichten die klanten in hun zelf krijgen en dat ze echt hard werken aan hun herstel.

Je gaat je patronen herkennen qua denken, gedrag en gewoontes. Je gaat begrijpen waarom dit zo is. Met deze kennis ga je dan stap voor stap de niet werkende patronen veranderen. Je bent in staat om relaties aan te gaan die goed voor je zijn. Worden goede banden verstevigd en durf je afscheid te nemen van mensen die niet goed voor je zijn. Je weet weer wat je normen en waarden zijn en leeft ernaar waardoor er geen innerlijk conflict meer optreedt.

studio-juniek-justa-van-heertum-personal-branding-shoot-annick-31-web

Waarom je voor mij kiest

Ik weet wat je hebt meegemaakt en hebt doorstaan

Naast mijn eigen ervaring heb ik ook veel kennis die we samen inzetten om je patronen te doorbreken. Je trauma’s te verwerken. Je gaat betere keuzes maken en leven naar je normen en waarden. Je gaat leren en zien wat het betekent als je de regie weer terug pakt van je leven. Je leert voor de toekomst om te gaan met stress en angst. Je leert oplossingsgericht te gaan functioneren. Ik zie je, luister echt naar je en ik voel wat je zegt. Samen zorgen we ervoor dat jij weer een vrolijke en zelfbewuste vrouw wordt die volop van het leven geniet met zelfvertrouwen. Je bent weer echt trots op jezelf en dit straal je uit naar de rest van de wereld.

voor wie is dit programa geschikt?

Voor als je echt je trauma wilt verwerken en van je stress en angst klachten wilt afkomen

Het gaat niet alleen om patronen. Het gaat om openstellen, inzichten en kijken hoe je in een narcistische relatie bent terecht gekomen. Je wilt bewust meewerken aan het traject en begrijpt dat weerstand niet altijd prettig aanvoelt. Je wilt in jezelf investeren omdat je weet dat je hier profijt van hebt voor de rest van je leven. We doen dit traject samen.

Het traject topfit

In 4 stappen naar je herstel

Met de brug methode gaan we in 4 stappen werken naar je herstel.

Transformatie traject

Met Transformatie Coaching krijg je diepgaande inzichten in je patronen, met name vanuit je familieachtergrond. Door deze inzichten ga je beter begrijpen waarom je in een narcistische relatie bent beland. Het doorbreken van deze patronen is de eerste stap naar een leven vol gezonde relaties en meer zelfvertrouwen.

Herstel je kracht en vind geluk na je Narcistische Relatie.

 

In het Topfit Traject ontvang je een holistische benadering die je fysieke, mentale en emotionele welzijn ondersteund, zodat je niet alleen betere keuzes kunt maken in relaties, maar ook jezelf krachtiger voelt en gelukkiger leeft.

Je krijgt inzicht in je denkpatronen, gedragspatronen en gewoontes, naast Transformatiecoaching. Dit stelt je in staat om beter te begrijpen waarom je in een narcistische relatie bent beland en hoe je betere keuzes kunt maken in de toekomst.

Topfit Transformatie

€ 777,-

Topfit Traject

€ 2.444,-

Topfit Plus

€ 3.333,-

Je wilt in jezelf investeren en begrijpt dat dit geld kost en tijd. Je bent bereid om naast de coach sessies een aantal uur per week vrij te maken om aan jezelf te werken. Je stelt vragen en zoekt ook zelf actief naar antwoorden. Hierdoor worden je inzichten en bewustwording geactiveerd. Je bent bereid om je inzichten te bespreken. Je wilt je openstellen zodat ik de informatie krijg die ik nodig heb om jouw deskundig en goed te kunnen helpen. Je laat weten wat goed gaat en je laat weten waar je extra aandacht aan wilt besteden. Je neemt een actieve houding aan en je bent bereid om te veranderen. Je bent bereid om alle stappen die nodig zijn in dit traject te zetten.

Met de brug methode gaan we in 4 stappen werken naar je herstel. Ik verwacht van jou openheid in waar je staat en hoe je je voelt. Je komt actief opdagen op alle coaching sessies en werkt actief aan je opdrachten. Je houdt het lijntje kort zodat we snel kunnen bijsturen waar dat nodig is. Hierdoor ga jij stap voor stap beter in je vel zitten. Je gaat je patronen herkennen en ombuigen naar patronen die voor je werken. Je gaat meer rust en ontspanning ervaren en leven vanuit vreugde en enthousiasme in plaats van angst en stress. Hierdoor sta je steeds meer open om oplossingen te vinden en toe te passen en voel jij jezelf innerlijk groeien. Je zelfvertrouwen neemt steeds meer toe en je lacht het leven weer tegemoet.

studio-juniek-justa-van-heertum-personal-branding-shoot-annick-41-web

over annick verboven

Hoe mensen mij zien

Ik kan goed luisteren en waarnemen. Ik laat je het pad bewandelen naar het opnieuw vertrouwen krijgen in jezelf, vol liefde, vol vreugde en innerlijke kracht. Ik laat je kennis maken hoe mooi het is om te kiezen vanuit je hart en intuïtie en samen zorgen we ervoor dat het piekeren op de achtergrond raakt. Je leert het piekeren om te zetten naar oplossingsgericht denken en inzicht. Hierdoor weet je ook in de toekomst hoe je met ingewikkelde situaties kan omgaan zonder weer in het oude patroon van stress en angst te vervallen. Alles gebeurt op jouw tempo en ik loop mee aan jouw zijde. Soms zal ik je liefdevol confronteren en een spiegel voorhouden. Zodat jij begrijpt waarom alles is gebeurd. Met deze kennis en tools kan jij een prachtig leven leiden.

Ik luister naar je, hoor je echt en kan me verplaatsen in jouw gevoelens. Ik begrijp je verwarring, je boosheid en frustraties.

Resultaten waar ik trots op ben

Ik ben het meest trots op de inzichten die klanten in hun zelf krijgen en dat ze echt hard werken aan hun herstel.

Keer op keer begrijpen ze beter waarom en waar het complexe proces vandaan komt. Dit zijn processen van reflectie, energiewerk, inzicht, verandering en echt kijken wat jij voor jezelf belangrijk vindt. Begrijpen waar je denkpatronen, gedragspatronen en gewoontes vandaan komen en waarom je ze in stand houdt. We starten met de BRUG methode vanuit bewustwording en balans. Weer kunnen ontspannen en daardoor open staan voor inzichten. Vanuit een vitaler lichaam is dit veel makkelijker dan vanuit stress en angst. Je staat dan niet open om oplossingen te bedenken.

ervaringen

Wat andere over mij zeggen

Ik heb bij Annick Verboven een reeks transformatie-sessies gevolgd om te werken aan mijn diepste trauma en blokkades. Ik had last van seksueel misbruik in mijn verleden, wat mij belemmerde om me open te stellen en mijn gevoelens te uiten. Ik voelde me vaak verdrietig, angstig en onzeker. Annick Verboven heeft mij op een rustige en respectvolle manier geholpen om mijn onderbewustzijn te verkennen en mijn pijn te helen. Ze gaf mij inzichten en handvaten om met mijn emoties om te gaan en mijn zelfvertrouwen te vergroten. Ik heb veel geleerd over mezelf en over hoe ik mijn leven kan veranderen. Ik voel me vrijer, gelukkiger en sterker. Ik durf mezelf te zijn en mijn grenzen aan te geven. Ik ben Annick dankbaar voor haar begeleiding en steun. Ik zou haar zeker aanbevelen aan mensen die worstelen met zijn of haar verleden en die een positieve verandering willen maken. Zij is een geweldige coach die echt naar je luistert en je helpt je potentieel te ontdekken.

E.W. uit Rosmalen

Ik ben Patty uit Nijmegen en ik heb vijf transformatie sessies gevolgd bij Annick. Ik worstelde met trauma’s uit mijn jeugd die me onzeker en angstig maakten. Annick heeft me geholpen om mijn patronen te doorbreken. Ze was open, vriendelijk en stelde de juiste vragen. Ze gaf me een comfortabel gevoel en ik vertrouwde haar volledig. Door haar persoonlijke aanpak voelde ik me na elke sessie krachtiger en rustiger. Ik heb geleerd om mijn gedachten te beheersen en mijn innerlijke vrede te vinden. Annick heeft mijn leven veranderd en ik kan haar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede coach.

P.W. uit Nijmegen

Mijn beste ervaring is de 1 op 1 sessie.
Je betrokkenheid, gedrevenheid en enthousiasme is overweldigend.
 
Ik zou aan mijn beste vriend of vriendin vertellen dat je als ervaringsdeskundige echt mensen helpt om hun leven weer op de rails te krijgen.
Je laat ze zelf denken en weer voelen.

H.C. uit Berg en Dal

Mijn ervaring is dat ik mijn eigen wel kan herkennen in wat er gebeurde in de Transformatie sessie. Annick is laagdrempelig, fijn in de omgang. Ze stelt je op je gemak als je het moeilijk hebt.

J.S. uit Rosmalen

Als je op zoek bent naar een coach die op holistische wijze werkt, dan raad ik je zeker Annick Verboven aan. Annick is echt een topvrouw, ze is oplossingsgericht. Ze laat je niet los, zeer vakkundig en begripvol. Ze zegt waar het op staat. En nog het allerbelangrijkste: ze ziet je en hoort je.

Nisrine

Ik kon na 1 transformatie sessie weer slapen 6 tot 8 uur lang. Ik sliep al heel lang slechts 2 tot maximaal 3 uur per nacht. Zalig. Ik voel mij enorm licht. Ik heb weer contact met mijn zoon. Na mijn tweede sessie kwam ik in contact met mijn nicht. We hadden elkaar wel 10 jaar niet gezien. We hebben elkaar omhelst. Ik kijk alweer uit naar de derde sessie.

D.C.

Veelgestelde vragen

Snel antwoord op je vraag

Het wordt niet vergoed door je zorgverzekering.

Als jij je volledig inzet en de stappen neemt die horen bij dit traject krijg jij het resultaat wat je wil bereiken. De methode is zo ingericht dat we geen stappen overslaan.

Het is mogelijk dat je werkgever betaald. Het traject start na betaling. Ben je ondernemer kan je de BTW terugvragen en de kosten inboeken als studiekosten.
Het is niet altijd comfortabel en soms best spannend. Je gaat dingen doen die je nooit hebt gedaan en je leert op een vernieuwde manier naar jezelf te kijken. Zo leer je en dat is wel is ongemakkelijk tot confronterend. Je mag vallen en weer opstaan.

Een narcistische partner doet veel met je mentaal en fysiek. Hierdoor ben je compleet vast komen te zitten.
Als je echt vast zit in oude patronen, gevoelens, gedachten of in je kijk op de wereld is het voor jou fijner om een coach in te schakelen. Je kan productief aan de slag en je blijft niet in hetzelfde cirkeltje ronddraaien waar jezelf niet uit komt.

Het is belangrijk dat we samen een klik hebben omdat we een hele periode samenwerken. Dit is belangrijk voor een goed verloop van het coaching traject. Pas wanneer er een goede vertrouwensband is, kun je jezelf namelijk volledig openstellen voor verandering. Als je echt vast zit in oude patronen, gevoelens, gedachten of in je kijk op de wereld is het voor jou fijner om een coach in te schakelen. Je kan productief aan de slag en je blijft niet in hetzelfde cirkeltje ronddraaien waar jezelf niet uit komt.

Klaar voor verandering

Begin nu met het maken van een afspraak of koop direct één van de programma's

Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Download hét narcisme e-book met concrete tips

Stap 1 naar een nieuw leven waarin jij voorop staat en gelukkig bent.

E-book tips narcistische relatie
Topfit met Annick draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders