1-op-1 coaching na narcistisch misbruik - Topfit met Annick

Topfit CoachTraject

Geloven in jezelf en je eigen kracht. De regie terug in handen. Je leven op de rit.

1-op-1 Coaching

Je bent toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven. Waarin je het verleden een plek hebt gegeven en jij zelfverzekerd aan het roer staat. Je wilt weer op jezelf kunnen vertrouwen én op je omgeving. Zonder angsten en twijfels en zonder bevestiging nodig te hebben om te zijn wie je wilt zijn. De gevolgen van de narcistische relatie kunnen je echter nog steeds achtervolgen.

Herken je deze dingen? Je…

De oplossing: coaching met een topfit resultaat 🏆

Ik coach vrouwen die uit een narcistische relatie komen onafhankelijk, vrij en gelukkig te worden en krachtig in het leven te staan. Om weer te kunnen genieten van het leven. Na mijn coaching:

Topfit is alles wat je nodig hebt als je serieus bent om weer 100% voor jezelf te kiezen en daarvoor wilt veranderen. Mag ik je daarbij begeleiden?

De coaching van Annick is doortastend en door observatie en analyse, liet ze mij bereiken wat ik wilde. Mezelf en authentiek zijn. Dankjewel Annick voor de stimulans! Ik heb mijn leven weer op de rit en ben ook nog heel veel afgevallen.

De coaching van Annick is doortastend en door observatie en analyse, liet ze mij bereiken wat ik wilde. Mezelf en authentiek zijn. Dankjewel Annick voor de stimulans! Ik heb mijn leven weer op de rit en ben ook nog heel veel afgevallen.

Adrianne uit Nijmegen

Word weer topfit

Je mag NU beginnen met het leven dat je echt wilt leiden. Een leven waarin je je niet meer laat overrulen. Waarin je jezelf hebt leren kennen, waarderen en trots op jezelf kunt zijn. En je zelfs weer kwetsbaar durft op te stellen bij de juiste mensen. 

 

Het Topfit Coachtraject laat je weer stralen. Echt, het gaat je lukken! Ik help je erbij. Je krijgt alle input, ondersteuning en een liefdevolle schop onder je kont die je nodig hebt om jouw leven weer op de rit te krijgen.

 

Jouw leven gaat er vanaf nu echt anders uitzien. Je pakt de regie over je leven terug en maakt iets moois van jouw leven.

Zo ziet een Topfit Coachtraject eruit

Narcisme coaching

Begeleidingstraject op maat

De rest van je leven ligt voor je. Hoe wil jij dat invullen? Welke keuzes wil jij maken? En wat is daarvoor nodig?


  • Het verleden een plek geven.
  • De gevolgen van de relatie met een narcistische partner achter je laten. 
  • Jezelf bevrijden door jezelf én de Nex te vergeven.
  • Andere keuzes maken die passen bij het leven dat jij wilt leiden.

Een relatie met een narcist gaat je niet in de koude kleren zitten. Het heeft impact op elk gebied van je leven en kan je enorm uitputten. Mentaal, emotioneel én fysiek. Ik help je een nieuw leven op te bouwen waarin jij op de eerste plaats staat. Ieder 1-op-1 coachtraject is bij mij altijd een begeleidingstraject op maat.

Narcisme coaching

Wekelijkse opdrachten

In het oerwoud van mooie plaatjes, gelukkige mensen en coach goeroes help ik jou een nuchtere en praktische kijk op het leven te krijgen na een narcistische relatie. Ik begrijp je, luister naar je en moedig je aan als jouw persoonlijke cheerleader. Wekelijks krijg jij van mij opdrachten die je helpen tijdens jouw traject.

Narcisme coaching

Online motivatiecalls

De coachingsgesprekken vinden maandelijks plaats. Daarnaast heb je 2x per maand een call van 20 minuten om te sparren met mij. Om te kijken wat al goed gaat en waar je hulp bij nodig hebt.

Narcisme coaching

Mindfulness (Topfit Plus)

De mindfulness vragenlijst in combinatie met de 4-daagse kuur geeft je veel duidelijkheid over hoe je in het leven staat en kan je blijven gebruiken om je goed te blijven voelen. Door deze zelfs jaarlijks te herhalen blijf jij je persoonlijk ontwikkelen en blijf je krachtig en vol energie in je hogere energie. Je start het Coachtraject Topfit 12 maanden met de mindful coachsessie van 1,5 uur. Dit is een extra gesprek.

Van liefdespijn naar loslaten en leven vanuit je hart

Ga weer écht genieten van jouw eigen leven

Wat wordt er allemaal behandeld?

Wat wordt er allemaal behandeld?

Je verdient een leven waarin je je niet meer laat overrulen. Omdat je jezelf hebt leren kennen. Je gedachten, je grenzen, je angsten onder de loep genomen hebt. Enorm gegroeid bent. En trots op jezelf kunt zijn.

Dit traject levert jou op:

Jij hebt weer zin in jouw leven!

Krachtige aanpak met duurzaam resultaat

Als je lekker in je vel zit en je gezond voelt, is het makkelijker om je dromen te volgen. Dat heb ik zelf ondervonden nadat ik mijn ingewikkelde relatie met een narcist verbrak. Ik leef nu weer volop in het moment, met enorm veel levenslust (die ik echt een tijdje kwijt was). Ik kwam erachter dat niets – leeftijd, partner, financiële situatie – je in de weg hoeft te staan om je dromen te verwezenlijken en je topfit te voelen. En dit geldt niet alleen voor mij. Het is ook mogelijk voor jou.

 

Mijn eigen shit is de mest om andere vrouwen te helpen naar een mooier leven. Door mijn eigen ervaringen kan ik jou heel goed helpen met het opbouwen van je leven na de relatie met een narcistische partner.

 

Ik wind er geen doekjes om. Maar dan wel met een open hart, veel compassie en begrip. Soms zal je me misschien eigengereid of direct vinden. Dat mag. Ik zet me in om te zorgen dat jij sterk en daadkrachtig wordt en je dromen gaat najagen. Ik wil jou helpen om daar te komen. Omdat ik weet hoe het was. En hoe het kan zijn.

Als je iets écht wilt, ga er dan voor. Je wordt er gelukkig van. 

Overtuigd?
Meld je direct aan!

Coachtraject Topfit 5 maanden

Hoe ziet het Traject eruit? Dit Coachtraject duurt 5 maanden. Iedere maand hebben we een coachingsgesprek van 1,5 uur. Daarnaast spreken we elkaar elke twee weken 20 minuten om te sparren. Wat gaat al goed en waar heb je hulp bij nodig zodat je verder kan? Wekelijks ontvang je opdrachten in je e-mail waaraan je gaat werken.  

Coachtraject Topfit 12 maanden

Met het Coachtraject Topfit in 12 maanden gun je jezelf meer tijd om je leven op orde te brengen en je krijgt nog meer ondersteuning, want dit coachtraject heeft een looptijd van 12 maanden. In dit programma krijg je, bovenop alles van het Coachtraject Topfit 5 maanden, een aantal extra’s:

Ik worstelde, maar kwam boven. En hoe! Stapte uit de relatie, kocht een huis, maakte mijn dromen waar. Als ik kijk naar hoe mijn leven nu is, dan ben ik dankbaar. Voor alles.  En het goede nieuws is: dat kan ook voor jou. Ondanks wat dan ook.

Ik worstelde, maar kwam boven. En hoe! Stapte uit de relatie, kocht een huis, maakte mijn dromen waar. Als ik kijk naar hoe mijn leven nu is, dan ben ik dankbaar. Voor alles. En het goede nieuws is: dat kan ook voor jou. Ondanks wat dan ook.

~ Annick Verboven

Neem de regie en word weer topfit

Coachtraject Topfit Basis (5 maanden)

Coachtraject Topfit Plus (12 maanden)

PLUS BIJ DE START:

* deze korting en eenmalig en geldt alleen voor bestellingen boven de € 70,-

Veelgestelde vragen

Mijn coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. Dit betekent dat jij zelf óf jouw werkgever het bedrag betaalt.

Ja, zeker weten! Ik vind persoonlijk contact toch altijd het belangrijkste en het moet wel klikken om samen voor het beste resultaat te kunnen gaan. Je plant gemakkelijk een kennismakingsgesprek met me in via ‘maak een afspraak’ (www.topfitmetannick.nl/contact).

Ja, het is mogelijk om een losse sessie af te nemen. Voor een losse call van 20 minuten betaal je een prijs van € 67. Een losse coach sessie kost € 300.

Volg je coaching via je werkgever? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en tarieven. Vaak vergoedt je werkgever de kosten.

Ja, het is mogelijk om bij mij online coaching te volgen door middel van een videocall. Ik vind het belangrijk om elkaar altijd te kunnen zien.

Toch nog een vraag? Neem contact met mij op

Download hét narcisme e-book met concrete tips

Stap 1 naar een nieuw leven waarin jij voorop staat en gelukkig bent.

E-book tips narcistische relatie
Topfit met Annick draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders